Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/c4q.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Hvem er vi - C4Q Rekruttering
skip to Main Content

VI kender transportbranchen indefra

VI kender transportbranchen indefra

Ditte Johansen

Jeg har altid været optaget af at skabe resultater – dels igennem direkte salg og igennem medarbejdere. Idag arbejder jeg med ROI igennem adfærds- og motivationsanalyser som grundlæggende redskaber til ansættelser, medarbejderudvikling samt teamanalyser. Jeg er uddannet speditør, efterfølgende certificeret i Ensize DISC analyser og har 10 års ledererfaring inden for salg og rekruttering.
Igennem flere år har jeg undervist i salgstræning og ansættelsesforhold og har igennem årene foretaget mere end 500 ansættelser med en høj succesrate.

Tenna Bjerregaard Larsen

Jeg er uddannet indenfor spedition og shipping og har primært arbejdet med rekruttering indenfor netop dette område. Desuden har jeg tidligere beskæftiget mig både med ansættelser, opstart og etablering samt udvikling og salg.
Min største motivation er, det kick at få den helt rigtige kandidat landet i det rette job i virksomheden – det er en kæmpe succes for mig – uanset hvor i organisationen vi arbejder. Det er med den tanke at vi etablerede C4Q – her tager vi udgangspunkt i vores kandidaters kompetencer og behov, for at sikre en kvalitetsoplevelse både som kunde og som kandidat.

Back To Top